„KEDVENC NÉPMESEHŐSÖM” RAJZPÁLYÁZAT

„KEDVENC NÉPMESEHŐSÖM” RAJZPÁLYÁZAT

#országosrajzfilmünnep #rfürajzpályázat

Árgyélus királyfi megkeresi Tündérszép Ilonát? Fehérérlófia legyőzi a tizenkétfejű sárkányt és megmenti a királykisasszonyt? Nektek melyik a kedvenc népmesétek?

Rajzoljátok le és küldjétek el, és nyerjetek az Országos Rajzfilmünnep „Kedvenc népmesehősöm” című rajzpályázatán!

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI ÉS LEADNI A RAJZODAT?

Egy A4-es vagy A3-as papírra készítsd el alkotásod. Amikor készen vagy, fényképezd le vagy szkenneld be a lehető legnagyobb felbontásban úgy, hogy a kép mérete ne legyen nagyobb 4 MB-nál. Ne felejts el címet adni a képednek!

Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy küldjék el e-mailen a hellermuvhaz@gmail.com címre a lefotózott, beszkennelt alkotásod. A levél tárgya a következő legyen: „Rajzpályázat 2022”.

A levélbe írjátok bele a rajz alkotójának nevét és életkorát, a rajz címét.

FELTÉTELEK

  1. november 3-ig küldhetitek el a rajzaitokat. Egy pályázó maximum 1 db rajzotküldhet be.

A pályázatra 3-14 éves korú gyerekek alkotásait várjuk. Három korosztályban (3-6, 7-10, 11-14 év) hirdetünk győzteseket november 15-én.

A „Kedvenc népmesehősöm” pályázatra beérkezett alkotásokat feltöltjük a facebook Heller Ödön Művelődési Ház oldalára, az eredményhirdetést követően pedig minden rajz megtekinthető lesz a www.rajzfilmunnep.hu oldalon.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, az e-mail címet harmadik félnek nem adjuk tovább, és csak a pályázat lezártáig őrizzük meg. A rajz alkotójának neve és életkora a Rajzfilmünnep honlapján és facebook-oldalán a beküldött pályaművel együtt jelenik majd meg.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A rajzokat a facebookon egy albumba töltjük fel november 7-én a Heller Ödön Művelődési Ház facebook oldalára. Ezt követően indul a közönségszavazás, egészen november 14. 24:00 óráig. Figyelem, a szavazatokat a rajzokra várjuk, nem az albumra!

NYEREMÉNYEK

  • November 7. és november 14. között közönségszavazást tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 14-ig a korosztályonként legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő rajz alkotója ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.
  • A ’like’-nyertesek mellett korosztályonként megjutalmazzuk a zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat is

EREDMÉNYHIRDETÉS

A zsűri és a közönségszavazat eredményét a november 15-én hirdetjük ki az esemény FB-oldalán és/vagy honlapján.

A résztvevők a rajz elküldésével elfogadják a teljes játékszabályzatot, amelyet az alábbi linken találtok meg: a pályázat szabályzata.

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a kép feltöltésekor, bátran keressetek az alábbi elérhetőségeink egyikén:

  • E-mail: hellermuvhaz@gmail.com
  • Telefon: 20/457-5607

Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!