A hagyományos kínai orvoslás titkai

A hagyományos kínai orvoslás titkai

Az előadáson végig vesszük a HKO legfontosabb fázisait, a kezelések elméleti hátterét, típusait, valamint néhány, bárki által egyszerűen elvégezhető öngyógyító technikát.
Tóth Zoltán vagyok, de sokan Maci Sifu néven ismernek. 1958 óta tanulom a kung–fu-t, 1991 óta foglalkozom Chí Kung-gal, és 1997 óta Tai Chi-val. Első akupresszúra könyvemet, melyet dr. Eöry Ajándok írt 1989-ben vettem kézbe. Mivel gyerekkorom óta érdekelt a kínai kultúra, számomra természetes volt, hogy a HKO-ban is igyekeztem minél jobban elmélyülni.
Több könyvet is írtam a témában, szívesen tartok ismeretterjesztő előadásokat, ha valahova meghívnak és rendszeresen oktatom az általam ismert masszázsokat is, ha valaki szeretné ezt tanulni.
Én magam a gerinc és mozgásszervi problémákra specializálódtam, első sorban ilyen jellegű panaszokkal keresnek meg az emberek.
A programon való részvétel ingyenes, azonban becsületkassza lesz kihelyezve, amelybe szívesen fogadjuk hozzájárulásaikat. Az összegyűlt összeget jótékony célra fordítjuk.
Részvételi szándékát kérjük jelezze a 20/457-5607-es telefonszámon, vagy a hellermuvhaz@gmail.com címen!