A Heller Ödön Művelődési Ház közleménye

A Heller Ödön Művelődési Ház közleménye

Tisztelt Látogatóink!

A 194/2021. (IV.26.) számú Kormányrendelet értelmében művelődési házunk kinyithat, de csak a 18 éven aluliak és az oltási igazolvánnyal rendelkező felnőttek részére. Az igazolványt dolgozóinknak ellenőrizni kell. A rendelkezés betartatása az intézményvezető felelőssége. Törvénysértés esetén pénzbírsággal vagy bezárással büntetik az intézményt.

Szakköreink, csoportjaink és az egyesületek vezetőivel május 3-án, hétfőn délután közös megbeszélést tartunk. Itt egyeztetjük a foglalkozások indulásának időpontjait. A kezdésről minden vezető értesíteni fogja a tagokat.

A művelődési ház területén a kézfertőtlenítő használatát és a megfelelő távolságtartást biztosítjuk. A maszk használata nem kötelező, de ajánlott mindenki részére.

A 23/2011. sz. jogszabály értelmében zenés – táncos rendezvényt, lakodalmat és más 10 fő feletti családi rendezvényt egyéb rendelkezésig nem tarthatunk.

A rendeletek betartása mindannyiunk közös érdeke. Kérem, segítsenek minket, hogy minél előbb visszatérhessen az élet a rendes kerékvágásba!

Köszönettel:

Terjékné Kaposi Andrea

igazgató